گروه های ساپورت(حمایتی):
از آسیب های بزرگ اجتماعی است که گروه های مختلف سنی را به خود مبتلا می کند و در این میان قشر جوان که نیروی مولد جامعه محسوب می شوند بیش از دیگران در معرض خطر و گرفتاری به این بلای خانمانسوز قرار دارند.
اعتیاد معضلی به شمار می رود که علاوه بر عوارض جسمانی و مشکلات شدید روانی نیز برای معتاد به همراه دارد و در واقع به جز فرد مبتلا، خانواده و جامعه را نیز به انحطاط می کشاند.
هر چند به نظر کارشناسان امر، معضل اعتیاد چند وجهی و امری پیچیده است اما امروزه در درمان های پیشرفته نگاه جامع به مقوله درمان در هر سه حوزه وجود دارد و از نقاط آسیب پذیر درمان که در بحث اقتصادی و اجتماعی باید هوشیار بود و توجه ویژه ای به آن داشت که منجر به افزایش ماندگاری در بهبود یافتگان می شود.
از آنجایی که حدود 75 درصد از درمان شدگان دچار لغزش شده و شکست را تجربه می کنند، دقت در درمان کامل، جایگاه ویژه ای داشته و رصد دقیق بیمار تا رسیدن به اوج توانایی و عملکرد مناسب اجتماعی و اقتصادی اهمیت اساسی دارد.
معتادانی هستند که می خواهند از هیولای اعتیاد نجات پیدا کنند و در این میان عواملی دست به دست هم می دهند تا این کار بسیار سخت به سر منزل مقصود برسد و بهبود یافتگان باقی عمر خود را همچون افراد عادی زندگی کنند و دوباره گرفتار این آتش جانسوز نشوند.
آشنایی و ارتباط را از زبان یکی از بهبود یافتگان اعتیاد نقل می کنیم:
《پس از مدتی، با کمک یکی از آشنایان، به یکی از تشکل های مردم نهاد معرفی شدم، هزینه ای دریافت نمی شد، خود معتادان همدیگر را کمک می کردند و در واقع بیشتر به لحاظ روحی و روانی بر روی معتادان کار می شد.
این معتاد بهبود یافته ادامه می دهد: به نوعی گروه درمانی بود، کلاس های متعدد آموزشی برگزار می شد و از تجربیات افراد بهبود یافته بهره مند می شدم و این روند مرا کم کم به سمت رهایی از اعتیاد سوق داد و به تدریج کسب و کاری را با همکاری بهزیستی آغاز کردم.
مشاوره پیشگیری و درمان مراحل درمان سم زدایی مشاوره تلفنی تماس با ما